maanantai 28. huhtikuuta 2014

Pääsiäispäivitys

Tiedetään, pääsiäisestä on jo aikaa, mutta haluan silti laittaa vähän kuvia meidän pääsiäisestä. Oli tarkoitus tehdä tää postaus jo ennemmin, mutta mulla on ollut kiireitä, koska meillä oli pääsiäisvieraita. Osittain meidän pienen pääsiäisvieraan vuoksi innostuin koristelemaan kotia ja vähän näpertelemään. Tosin meidän pieni vieras ei tyytynyt vain katsomaan koristeita, vaan meidän rairuohot sai useampaan otteeseen kyytiä :D

Tässä kuvaa mun pääsiäisasetelmasta

Tarjottimen tein vanhasta taulusta, jonka ostin kirpparilta. Hintaa huikeat 40 senttiä! Maalasin kehykset vihreällä maalilla ja varsinaisen taulun päällystin lahjapaperilla. Istutin sekä rairuohoa että ohraa erilaisiin pötteihin. Orhaa istutin vanhaan kahvikuppiin sekä pahvimukiin, jonka koristelin. Rairuohoja puolestaan istutin siskon maalaamaan kukkaruukkuun sekä pesupalloihin, jotka maalasin itse.

Lähikuvaa maalatuista pesupalloista

 Pääsiäisen jälkeen sai surutta heittää koko pallon roskiin, ja tulipahan vessankaapissa pyöriville pesupalloillekin käyttöä :)



Pääsiäisen kunniaksi leivoin myös pääsiäiskakun. Täytekakkupohjan tein tavallisen sokerikakkupohjan ohjeella, ja väliin laitoin vadelmahilloa, persikkapaloja sekä rahka-kermaseosta, johon laitoin sokeria ja vaniljasokeria. Koristelin kakun kermalla, ja hedelmärakeilla. Lopuksi asetin suklaapupun "vahtimaan munia". Tarkoitukseni oli tehdä kermakuorrutukset kakun reunaan, mutta koska kerma loppui kesken, laitoin kakun reunoihin keksejä koristeeksi. Toki kakku ei ollut ihan yhtä kaunis kuin se olisi ollut kuorrutuksilla, mutta hyvää se ainakin oli, koska kaikki meni! :)



1 kommentti: